New York Pizza Bussum

Geopend tot 22.30

pizzeria

New York Pizza Bussum

Wie een keer bij New York Pizza heeft besteld of gegeten, merkt meteen dat alles bij deze pizzaketen draait om smaak. Niet voor niets is New York Pizza al sinds de oprichting in 1993 dé smaakmaker van Nederland. In de eerste plaats natuurlijk op het gebied van de verrukkelijke pizza's, de overheerlijke pasta's en de verrassende bijgerechten. Maar ook als het gaat om service, om acties, om de bijzondere sfeer en om de gezellige medewerkers staat New York Pizza bekend om zijn goede smaak.

Smaak, kwaliteit en service; dat is waar New York Pizza voor staat. Het hele concept is daar dan ook op gericht. De keuze voor kwalitatief hoogwaardige en verse producten is voor New York Pizza vanzelfsprekend. In combinatie met de onderscheidende bereidingswijze en de Amerikaans gerichte service - waar mogelijk altijd nét dat stapje verder gaan - is de basis voor het New York Pizza-concept gelegd. New York Pizza is dan ook Freakin’ Fresh!

2010, februari
Introductie New York Pizza Freakin’ Fresh

Toegevoegde waarde
Op het gebied van smaak is New York Pizza de trendsetter. Daarnaast werkt New York Pizza volgens het zelf ontwikkelde 'CHEFF'-principe, waarbij CHEFF staat voor Clean, Hot, Enjoy, Fast en Friendly. In de praktijk betekent dat dat er gewerkt wordt in een brandschone omgeving, dat je bij New York Pizza vriendelijk wordt geholpen en dat je bestelling snel en goed warm en vooral overheerlijk wordt thuisbezorgd. Op die manier is het bij New York Pizza altijd genieten.

Groeiende markt
De markt voor thuisbezorgde pizza's en pizza slices biedt enorme groeimogelijkheden. Niet alleen in Amerika, maar ook in Europese landen als Frankrijk en Engeland is de pizza het snelst groeiende product in de horecamarkt. Een tendens die zich voortzet op de Nederlandse markt. New York Pizza plaatst zich binnen deze marktontwikkeling als een jonge, goed onderbouwde onderneming met een gedegen formule die een ijzersterk toekomstperspectief biedt. Een toekomst waarin ruimte is voor nieuwe, enthousiaste en hardwerkende ondernemers: uit onderzoek is gebleken dat er in een verzorgingsgebied met 45.000 inwoners met succes een New York Pizza Delivery-vestiging kan worden geëxploiteerd.

Services

  • Bezorgservice
  • online bestellen

Openingstijden

Open
Sluit om 22.30
maandag16.00 - 22.30
dinsdag16.00 - 22.30
woensdag16.00 - 22.30
donderdag16.00 - 22.30
vrijdag16.00 - 22.30
zaterdag16.00 - 22.30
zondag16.00 - 22.30

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De pizzeria-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

New York Pizza Bussum
Brinklaan 24/B
1404EV Bussum

+31 (0)35 6914814

Links

Website
-

Deel deze pagina

New+York+Pizza+Bussum img